En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Münasebetsiz takdirde ustalıklevini adına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği peylemek dâhilin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı sahabet katkısızlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapılarının müstacel bir durumda lakinçlandığı üzere performans göstermesini hazırlamak dâhilin isabetli kurulum, muntazam bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunma hattı esenlar.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları gestaltlmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak yangın kapısı şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu yapının mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Suratsız takdirde hem kucakerideki insanoğlunun hem de panik halinde bâtıneriye gelişememiş giren insanın hayatının tehlikeye atılması kabilinden bir hâl güfte konusu olmaktadır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page